Hemelvaartsdag 2018 Open Podium in Schiller

Donderdag 10 Mei 2018 - Hemelvaartsdag 2018 Open Podium in Schiller

Donderdag 10 mei | 15:00 uur | Café Schiller

Het jaarlijkse Open Podium is in de Oerkroeg is zoals gewoonlijk op Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat donderdag 10 mei. Een viertal bands zullen spelen vanaf een uur of drie ’s middags.
Als eerste band speelt de blues-pop & rockformatie NIX MIS MEE.
De inspiratie van de band komt vooral voort uit de bluesrock en poprockmuziek uit de jaren 70 en 80.

Als tweede band zal de Aaltense band Fallingwater spelen.
Fallingwatter speelt gerestylde 80’s muziek. Uiteraard eigen werk en geen covers. Doorleefde popsongs met schitterend gitaarwerk van Luc Poels.De band bestaat uit: Thijs Brinks zang en bas, Leon te Kempel drums en Luc Poels gitaar.

Als derde band zal de bluesrock cover band Back On Stage spelen. Zij spelen onder meer covers van Herman brood, John Mayer en Stevie ray Vaughan.

De afsluitende band van de dag is Chaingang.The Chaingang is een 4 mans formatie geformeerd rondom zangeres Lilian de Jong, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een succesvolle en veelgevraagde band. Dat je met een zangeres niet alleen maar de Woman of the 90’s CD’s hoeft te spelen bewijst de Chaingang door naast Skunk Anansie, Anouk en Cranberries ook nummers te spelen van de Manic Street Preachers, Radiohead en Muse. Behalve de hedendaagse rock staan ook klassiekers in het repertoire van The Police, Melissa Etheridge, Sass Jordan en U2.

Naast al deze geweldige bands zal de artiest Voaks het publiek vermaken met zijnstand-up comedian  avant la lettre. Voaks, die al veel fans heeft in Schiller, zal niet vanaf het podium, maar tussen het publiek optreden. U komt hem vast wel tegen met zijn gevatte opmerkingen. Wees gewaarschuwd en laat u niet van de wijs brengen door deze komiek.

De presentatie is in handen van Jan van Duifenvoorde.

De toegang voor het publiek is de gehele dag vrij.


Eerder bericht:
Inschrijving Open Podium van start.

Het jaarlijkse Open Podium is in de Oerkroeg is zoals gewoonlijk op Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat donderdag 10 mei. Lokale –en regionale bandjes, solo artiesten, gelegenheidsformaties en alle andere vormen van podiumkunst kunnen zich opgeven via email. mail naar info@oerkroeg.nl o.v.v. Open Podium.

Wees er op tijd bij want vol = vol.

Per band is er zo’n 30 minuten om zich aan het publiek in de oerkroeg te presenteren.

De optredens op donderdag 10 mei beginnen rond 14.00 uur.

De toegang voor het publiek is de gehele dag vrij.

Top