Filmtheater – Loving Vincent – Verbluffend spektakelstuk!

Donderdag 19 April 2018 - Filmtheater – Loving Vincent – Verbluffend spektakelstuk!

Donderdag 19 april 2018 | Aanvang 20.00 uur
Animatie 2017

Loving Vincent duikt in het leven en de controversiële dood van Van Gogh. De film bestaat uit de schilderijen van Van Gogh of beeltenissen in de stijl van zijn werk. Met twaalf met de hand geschilderde olieschilderijen per seconde wordt het verhaal verteld.
De ontstaansgeschiedenis van het Pools-Britse project is er een die zich enkel laat uitdrukken in superlatieven. Het was een monnikenwerk om de eerste geheel met de hand geschilderde animatiefilm tot stand te laten komen. Een hele fabriekshal met honderdvijfentwintig schilders werkten aan het ruim negentig minuten durende project, dat uit meer dan vijfenzestigduizend frames bestaat. Het resultaat is een dynamisch geheel, waarbij de schilderijen van Van Gogh een unieke wereld vormen waarbij zaken en stijlen prachtig in elkaar overvloeien. Dit wordt gecombineerd met een educatief, maar spannend misdaadverhaal waarin de (bedachte) theorie wordt onderzocht of iemand anders dan Vincent hem van het leven heeft beroofd.


Entree € 7,00
Dit is de laatste filmavond van dit seizoen. Na de kermis (september) weer nieuwe voorstellingen!


________________________________________
Voorafgaand aan de filmvoorstelling is er de mogelijkheid om bij ons te eten.
– een hapjesschotel aangevuld met gebakken aardappels en sla voor € 17,50
– een stevige daghap (wisselt elke week, vegetarisch is mogelijk) voor € 20,50
Prijs is inclusief film.
Beide worden om 18.30 uur geserveerd, reserveren voor het diner kan tot 18.00 uur (0543-472230). Niet bij ons eten maar toch verzekerd zijn van een zitplaats? Kom van te voren je filmtickets kopen. Want vol = vol! Klik hier voor openingstijden.

Top