EXTRA LSA-MUSIC CONCERT: GEPETTO XL plays: The Dark Side of the Moon

Zondag 10 Juni 2018 - EXTRA LSA-MUSIC CONCERT: GEPETTO XL plays: The Dark Side of the Moon

De vele fans van de muziek van Pink Floyd zullen zondagmiddag 10 juni ongetwijfeld voor een vol Schiller zorgen. Vanaf 15.00 uur verzorgt GEPETTO een try-out uitvoering van het legendarische album “The Dark Side of the Moon“ uit 1973.
Een album dat gerekend wordt tot de klassiekers in de geschiedenis van de popmuziek met onvergetelijke nummers als Speak to me, The great gig in the sky, Money en Brain Damage.
En er zullen deze middag wellicht nog meer Pink Floyd songs gespeeld worden.
Gepetto speelt al sinds het jaar 2000 de Achterhoek plat in verschillende personele bezettingen. Met onder anderen een naamsverandering in 2006, richt de band zich nu op het spelen van Classic Rock Songs uit meerdere decennia.
De grote droom om ooit een Pink Floyd Tribute neer te zetten bleef steeds aanwezig. Met een Extra Large uitbreiding van (semi)professionele muzikanten, waaronder drie zangeressen, maakt Gepetto deze droom nu waar.

LSAMusic verwacht voor deze try-out heel veel publiek. LSAdonateurs en -sponsoren hebben uiteraard een gegarandeerde plek en gratis toegang. Alle reden dus om ook LSAdonateur te worden voor slechts 4 euro per maand. Voor de overige muziekliefhebbers zijn slechts 50 e-tickets à 10 euro beschikbaar.
Te bestellen via de website: www.lsamusic-aalten.nl
Wees er snel bij dus !

See you on the dark side of the moon!

GEPETTO:
Bram Wenderich – Zang/Gitaar
Jan-Willem Wisselink – Bas/Zang
Bas Verweij – Gitaar
Bas Trippe – Keys
Han Hofs – Drums

XL:
Lilian de Jong – Zang
Heidi Kraan – Zang
Floor Kraayvanger – Zang
Derk Wikkerink – Saxofoon
Eef Trippe – Samples

VERWACHT:
LSAmusic 5.0
Zaterdag 30 juni HOOKED XL + TIN SOLDIERS
MARKT-AALTEN – vanaf 21.00 uur

Top