De Draad Kwijt op zaterdag bij Schiller

Zaterdag 16 September 2017 - De Draad Kwijt op zaterdag bij Schiller

Fijn, een middagje de draad kwijt…

De Draad Kwijt heeft al vele aankondigingen gehad, variërend van boyband tot dansorkest. Maar één ding is zeker. Een optreden van ‘De Draad Kwijt’ is nooit hetzelfde. Dit is mede te danken aan de vrije avond/set-indeling en de participatie van het publiek.

Het doel is om gedurende een optreden vele bekende en soms onbekende liedjes de revue te laten passeren. Sommigen in de originele uitvoering, anderen in een totaal ander jasje. Daarbij is het mogelijk dat er nummers door elkaar worden gespeeld of zelfs tegelijkertijd! Bob Marley samen met Guus Meeuwis?! VOF de kunst en The Police tegelijkertijd?! Bij ons wel!

Doordat de setlist niet vooraf vast staat, kan de avond alle kanten op en zijn de muzikanten vrij om in te spelen op de sfeer en vanzelfsprekend op de wensen van de aanwezigen. Wanneer het publiek zich gaat mengen in het optreden, bijvoorbeeld door meezingen of meespelen, is het feest compleet! We kunnen natuurlijk niet elk nummer spelen, maar we kunnen het zeker proberen, dat is onze insteek!

Ladies & Gentlepeople, wij zijn De Draad Kwijt?!

De Draad Kwijt is:

Justin Stuart – gitaar & vocals
Jeroen Pubben – piano, gitaar & vocals
Tom Nijs – bas
Yorick Wentink – drums

 

Toegang vrij!

Top