Karavaan der Walsen van Firma Weijland

Donderdag 01 Juni 2017 - Karavaan der Walsen van Firma Weijland

Donderdagavond  1 juni |  20.00 uur  Deze avond speelt Firma Weijland en Consorten haar nieuwe muzikale voorstelling Walsen in de Bovenzaal van Schiller.
Walsen: er is nog 1 man over in het dorp Hij roept de oud-bewoners op om nog één keer terug te keren in de Herberg. Iedereen stapt  nieuwsgierig in de auto. Het wordt een gedenkwaardige avond en nacht!

De voorstelling is gratis. U kunt uw vrije gift na afloop, eventueel onder het genot van een mooi biertje of een ander drankje , doneren in de grote hoed.

De Firma en Consorten – bekend van hun roemruchte Bredevoortse optredens op ’t Zand, Vestingpark Bernardus,‘t Grachthuys en de Achterhoek Spektakel Toer- trekken de maanden mei, juni en juli met de Karavaan der Walsen door de Achterhoek en Liemers.  Zij spelen in veertig gehuchten en buurtschappen de voorstelling Walsen. Bij mensen thuis, op de deel, onder het afdak en onder de bloesem van de kersenboom. Maar ook in kerkjes, dorpshuizen en bovenzaaltjes van cafés. Daarnaast vertonen zij de voorstelling in vier van oudsher beroemde pleisterplaatsen zoals: Van Hal in Voorst, Hotel Bakker in Vorden, ’t Onland in Gaanderen, De Gouden Karper in Hummelo. Hier wordt de voorstelling Walsen vervlochten met een heerlijk driegangen diner!

De Firma viert met de Karavaan der Walsen het afscheid van Jack Weijkamp als Dichter des Achterhoeks 2015 – 2017. Samen met het feestelijk uitbrengen van de gedichtenbundel Nieuwkijken en de gelijknamige novelle Walsen. Deze twee boeken, prachtig uitgegeven door Uitgeverij Fagus  te IJzerlo, zijn bij alle optredens te koop.

Firma Weijland en Consorten:
Dries Bijlsma | Lucy Legeland | Reinder van Raalte | Jack Weijkamp

Wees allen van harte welkom!

Maar: Kom op tijd…want vol = vol !!!

Volg de Karavaan der Walsen op: www.firmaweijland.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lucy Legeland
Firma Weijland Muziektheater
06 – 307 403 25

Top